Rreth Nesh

Tregto.al u krijua per te bashkuar shitesit dhe bleresit ne menyre me te shpejte, me te lehte, me te sigurt dhe pa kosto.

Tregto.al ofron profil personal te cdo shitesi dhe prezantim professional te postimeve apo njoftimeve duke perfshire nje rang te gjere kategorish dhe duke I mundesuar rankim ne cdo shitje qe realizohet.

Fokusi jone eshte plotesimi I qellimit te shitesve dhe bleresve, takimi I tyre ne nje pike te perbashket me shpejt, me lehte dhe pa kosto per te arritur deri ne kryerjen e tregtimit.

Vendndodhja

Tirana, 1001

eMail

info@tregto.al

Numer Telefoni

+355 68 368 0001